Roar Sørli ble født med et infernalsk vræl som siden skulle vise seg å komme til nytte som rockevokalist. Etter å ha lært seg gitar for å dra damer så viste det seg en pussig bieffekt: Dette var god underholdning!! Til tross for pålessing av effekter, autotune, trommemaskiner, overprodusert musikk og playback i musikkens verden viser det seg at folk virkelig setter pris på en mann som kan lage liv og røre med kassegitar.

Roar har rendyrket konseptet. Bevæpnet med rock, upolert og uretusjert går han mot strømmen og bruker ingen andre hjelpemidler enn gitar og mikrofon. I stedet brukes tiden og energien på å øve. Resultatet er et spesielt og fyldig gitarspill og en stemme som like selvfølgelig takler Johnny Cash som Bon Jovi og AC/DC - I original toneart!

Roar spiller rocke-slagere av AC/DC, TNT, CC Cowboys, Jokke, Metallica, Whitesnake, Judas Priest, Status Quo, Bon Jovi, Åge Aleksandersen, Marius Muller osv.

Kort sagt en høy-oktan trubadur som rocker og har det gøy p scenen.

Musikken er typisk allsang og festmusikk og spenner fra 50-talls til dagens. Musikken passer veldig godt i fester der man vil ha trøkk og fart.

Ta kontakt i dag for referanser og en uforpliktende prat!